Retshjælpsforsikring

Retshjælpsforsikring – bliv forsikret mod høje udgifter i.f.m. en retssag

En retshjælpsforsikring dækker, hvis du får udgifter til sagsomkostninger i forbindelse med tvister, der kan indbringes for domstole eller voldgiftsretter.

Har du brug for en advokat? Hvis ja, så er det vigtigt, at du tager kontakt til dit forsikringsselskab, før du kontakter en advokat.
Ansøgninger om retshjælp skal leveres gennem en advokat.

En retshjælpsforsikring dækker – uanset sagens karakter – sagsomkostninger ved tvister, herunder regninger til advokater, retsafgifter m.m.

Retshjælpsforsikringen er i mange tilfælde en fast del af bl.a. din indboforsikring, husforsikring, bygningskaskoforsikring og bilforsikring med kasko.

Rejshjælpsforsikringen kan fx bistå dig i sager som disse:

Køb/salg af fast ejendom
Bopælssager
Erstatningssager
Boligretssager/lejesager
Nabostridigheder
Du kan med en retshjælpsforsikring selv vælge, hvilken advokat du ønsker at benytte, men forsikringsselskabet kan også hjælpe dig og vejlede dig i forhold til, hvilken advokat der vil være bedst at benytte i dit tilfælde.

Sørg desuden for at tjekke dine øvrige forsikringer, før du tegner en retshjælpsforsikring, så du undgår dobbeltdækning og bruger penge unødigt.

Mange af forsikringerne på markedet som fx familieforsikringer, bådforsikringer og rejseforsikringer kan nemlig i forvejen være inklusive retshjælpsforsikring.

Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Lignende artikler:

Indboforsikring Indboforsikring – er dit indbo forsikret? En indboforsikring dækker de…
EMNER: BÅDFORSIKRINGER, BILFORSIKRING, BYGNINGSKASKOFORSIKRING, FAMILIEFORSIKRINGER, HUSFORSIKRING, INDBOFORSIKRING, REJSEFORSIKRINGER, RETSHJÆLPSFORSIKRING

Vælg stjerner