Ungdomsforsikring

Er du ung? Har du mange ting? Har du en ungdomsforsikring?

Har du svært ved at finde rundt i de mange forskellige typer forsikringer, der findes på markedet, og vil du bare gerne have en enkelt forsikring, der dækker dig, uden at du skal bruge en masse tid på at læse paragrafferne igennem?

En ungdomsforsikring kan være svaret, hvis du vil have en enkelt forsikring, der dækker en masse.

En ungdomsforsikring er typisk en forsikring, der dækker dig, der er under 30 år (det kan variere lidt med hensyn til alderen fra forsikringsselskab til forsikringsselskab).

Er du studerende, lærling, eller arbejder du på fuld tid, er det vigtigt med en god forsikring, der dækker dig.

Der er flere firmaer, der tilbyder forskellige ungdomsforsikringer, og det varierer også, hvor meget forsikringen dækker, alt efter hvilken løsning, du vælger.
Nogle selskaber har en basispakke, som man kan bygge ovenpå, så du kan sammensætte en forsikring, der passer til netop dine behov.

For eksemplets skyld har vi fundet et tilbud fra et vilkårligt forsikringsselskab, så du kan se, hvilke løsninger, du kan finde på forsikringsmarkedet.

Basispakken i eksemplet dækker følgende ting:
Dine ting (du er dækket mod brand, vandskade og tyveri for op til 543.434 kr.)
Dine rejser (du er dækket på ferierejser og studieophold i op til 60 dage inkl. rejser i Danmark. Læs mere om ungdomsrejseforsikring)
Dit ansvar (dækker hvis du laver skade på andre personer, andres ting, eller hvis du får brug for advokatbistand.)
Dig selv (hvis du fx kommer ud for en ulykke på dit job eller i din fritid, og det får varige følger)

Ovenstående er som sagt en basispakke, og hos nogle selskaber får du også en retshjælpsforsikring med i den grundlæggende dækning.

Hos flere af de danske forsikringsselskaber kan du tilkøbe yderligere dækning, hvad angår fx cykeldækning, elskadedækning (alt fra pc til hårde hvidevarer) eller en udvidet rejseforsikring, der også dækker, hvis din rejse skulle blive aflyst.

Nogle selskaber tilbyder også disse yderligere dækninger som fx en ”sportspakke”, der dækker dig, der dyrker meget sport og desuden vil forsikre dit udstyr som fx din motorcykel, hvis du kommer ud for en ulykke.

Der er masser af muligheder, som du kan se, når du søger mere information på området.

Som sagt kan det være svært at finde ud af, hvilke forsikringer, du bør købe som ung under 30 år, men en ungdomsforsikring dækker rigtig mange ting. En ungdomsforsikring kan dække dig fint med en ”basispakke”, som samler nogle af de mest essentielle forsikringer under ét, og pakken kan du naturligvis bygge videre på, så du opnår det bedste resultat med en løsning, der er skræddersyet til dig.

Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Der findes ikke lige andre artikler med dette emne.

EMNER: ANSVARSFORSIKRING, FORSIKRING UNG, UNGDOMSFORSIKRING

Vælg stjerner